Ook zo gek op chocolade? Misschien zelfs chocoladeverslaafd?

Misschien niet het beste voor je dieet, maar wel heel erg lekker: chocolade biscuit. Je kunt dit maken met een kant-en-klare mix, maar je kunt het ook zelf maken met eieren, bloem, boter, suiker en natuurlijk cacao. Het voordeel van chocolade biscuit is dat het niet moeilijk is om te maken en dat het met veel dingen te combineren is.

chocolade biscuitdeegVulling

Chocolade biscuit is eigenlijk lekker met alles! Wat dacht je van een zomerse versie met aardbeien? Of maak het luchtig met een chocolade mousse! En als je op zoek bent naar een lekker dessert voor een etentje is chocolade biscuit met ijs een echte aanrader.

Ideeën waar je jouw taart mee kunt combineren: fruit, noten, jam, slagroom of sinasappelroom of cappuccinoroom.

Bodem

Ook voor de bodem kun jij je helemaal creatief uitleven. Een makkelijk te maken bodem is een bodem van koekjes en boter. Kruimel koekjes, smelt de boter en meng deze twee samen. Druk vervolgens met een lepel het deeg in de bakvorm en je hebt een heerlijke krokante laag in je chocolade biscuit.

Lekkere koekjes in combinatie met chocolade biscuit zijn Oreo’s, Digestive biscuit, speculaaskoekjes en Bastogne koekjes.

chocolade biscuit taart