Biscuitbeslag wordt gemaakt met eieren, suiker en bloem

Uit het beslag maakt men een lekkere biscuitdeeg, wat zoet smaakt, makkelijk te snijden is en gebruikt wordt als taartvorm. Biscuitdeeg laat zich wel niet zo makkelijk maken. Wie deze karwei niet ziet zitten ,kan overwegen om een biscuitdeeg kopen.

biscuitdeeg kopenDe biscuitmix

Het gemak aan biscuitdeeg kopen als mix is dat je alleen nog maar eieren en water moet toevoegen. Eventueel ook citroenrasp voor de smaak. De kwaliteit van het mengsel smaakt uitstekend. Ook zo bakt u snel een luchtige taartbodem, om daarna van hartelust te decoreren! De prijs van een biscuitdeeg kopen als mix valt goed mee.

Kant en klaar

Niet iedere supermarkt verkoopt ze maar na even zoeken kunt u een kant en klare biscuitdeeg kopen. Over de smaak kunt u twisten. Sommigen vinden het wat droog. Ze is wel gemakkelijk in lagen te snijden zodat u de taart kunt opvullen met lekkers.

Durf ook eens uw plaatselijke banketbakker aan te spreken. Wie weet kunt u bij hem biscuitdeeg kopen. Bakkers hebben dan nog eens het voordeel dat ze verschillende vormen en groottes voor u kunnen klaarmaken.

Biscuit van de bakker smaakt heerlijk en u kunt zelf gaan afwerken met overheerlijke vullingen of toppings. In het kookboek van Chrissy Teigen vind je trouwens een superleuk receptje dat je zéker eens moet proberen met tropische vruchten en slagroom. LEKKER!